Terug naar resultaten

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Wie we zijn

Voka is het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen. Voka West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.200 bedrijven en laat de stem van de ondernemingen horen tot op het hoogste niveau, brengt zijn leden samen en stimuleert samenwerking tussen ondernemers. Als Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen willen we de (groei)ambities van onze leden mee helpen waarmaken. Samen blijven we gaan voor sterke ondernemingen met solide basisprincipes, die gaan voor duurzame welvaart en welzijn in onze regio en de wereld.

 

Waar we voor staan

Ondernemerschap stimuleren en tegen 2025 van West-Vlaanderen de regio met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa maken, dat is de ambitie van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Met onze nieuwe hub Voka | Brugge willen we onze rol als facilitator voor ondernemers en medewerkers op hun levenslang leren traject bovendien nog versterken. Hen nog beter en sneller aansluiting laten vinden op de kennis en kunde die in de toekomst van belang zullen zijn, dat is onze missie en continue opdracht. 

Wat we doen

Het is onze ambitie om tegen 2025 van West-Vlaanderen de regio met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa te maken. We brengen ondernemers met elkaar in contact op netwerkevents, tijdens gastbezoeken in onze bedrijven, handelsmissies,… We vertegenwoordigen en verdedigen de West-Vlaamse ondernemingen door opportuniteiten en problemen op te sporen en een toekomstgerichte visie uit te werken, in elke levensfase van de onderneming. We begeleiden en adviseren leden over internationaal ondernemen en innovatie, actuele thema's en over alle domeinen van leiderschap en management. Via het magazine Ondernemers, de website www.voka.be/west-vlaanderen, digitale nieuwsbrieven, sociale media,... delen we onze kennis met onze leden. Kortom: we stimuleren en inspireren ondernemers, ongeacht de groeifase waarin ze zich bevinden.

 

Wat je zeker niet mag missen

Op zondag 2 oktober zetten we voor het eerst de deuren open van Voka | Brugge, onze nieuwe hub op de bedrijvencampus O-Forty in Oostkamp. 600m² aan fysieke en virtuele leeromgeving met ruimtes die uitgerust zijn met state-of-the-art leerinfrastructuur. We focussen daarbij op drie pijlers: Flexibel leren, co-creatie en community! Hoe we dat precies gaan doen, leggen we je graag uit op 2 oktober!

Tijdens je bezoek maak je kennis met vier jonge West-Vlaamse ondernemingen: Karmicare, Swivvle, Immohelp en Nomet. Zij laten je met veel trots en enthousiasme hun b2c-product zien en vertellen jou hun ondernemersverhaal. Alle vier volgen zij het Voka Bryo-traject voor jonge startende ondernemers.

 

Adres:
Voka | Brugge Bedrijvencampus O-Forty Kapellestraat 138
8020 Oostkamp
Telefoon: 056 23 50 51
Openingsuren:

Van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Dienstverlening
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Voka | Brugge Bedrijvencampus O-Forty Kapellestraat 138, Oostkamp