Terug naar overzicht

Actie: 10% korting! Jouw bedrijf fysiek, op zondag 3 oktober 2021 én veilig in de kijker!

Op zondag 03 oktober 2021 vindt Voka Open Bedrijvendag plaats! Meer dan ooit zal er nood zijn om je deuren te openen en je verhaal te vertellen. Vraag vandaag je offerte nog aan! Durf ondernemen! #samendoorgaan

 

NIEUW! 

Vandaag lijkt zondag 3 oktober nog veraf. We zijn hoopvol en gaan fysiek door in 2021! Uiteraard zullen we dit doen mits een aantal aangepaste maatregelen om jullie, ondernemingen en medewerkers alsook de bezoeker op een veilige manier te kunnen ontvangen.  

* Online reservatiesysteem in functie van crowd control

Voka Open Bedrijvendag zal als gevolg van COVID-19 werken met een volledig nieuw online reservatiesysteem in het kader van crowd control (testing & tracing). Deelnemende bedrijven zullen in functie van de capaciteit per uur of dagdeel het aantal bezoekers kunnen bepalen. Online reservatie voor de bezoeker is verplicht.  Bij reservatie zal een administratieve bijdrage van 2€ per ticket gevraagd worden. Er zijn geen transactiekosten. Kinderen en jongeren tot 18 jaar zullen gratis zijn. Dit om plaatsen te reserveren, te garanderen en om de veiligheid van het bezoek te waarborgen.  

GRATIS TICKETS

Wat met jullie eigen medewerkers, stakeholders, belangrijke klanten, ...? Jullie kunnen hen gratis tickets aanbieden tussen 10u en 17u op zondag 3 oktober. 

Hoe werkt het? -> jullie krijgen, via de toegewezen contactpersoon, een persoonlijke link naar de 'bedrijven reservatie pagina' -> dit geldt enkel voor de officiële tijdslots van 10u tot 17u. Voor en na deze uren moet niet gewerkt worden met ons reservatiesysteem. 

* Hou het veilig! 

Bezoekers zullen bij reservatie verklaren in goede gezondheid te verkeren en geen ziektesymptomen te vertonen. Het dragen van een mondmasker is verplicht volgens de geldende maatregelen van de overheid. De bezoeker zal een geldige reservatie nodig hebben om een bedrijf te bezoeken. Afstand houden en ontsmetten van de handen, aangegeven richting van het bezoekersparcours volgen.   

************************************************************************************

 Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. Hoe dat komt? Door een sterk staaltje samenwerking! Collega’s in de deelnemende bedrijven en organisaties slaan de handen in elkaar om op een originele manier te tonen waar zij dagelijks mee bezig zijn. Bedrijven onderling gaan samen aan de slag om er een fijn groepsgebeuren van te maken. Steden, gemeenten en federaties steunen bedrijven in hun missie om zich aan de wereld te tonen. Daarbovenop zijn ook wijzelf met een team van 6 kanjers fulltime in de weer om alle deelnemers te begeleiden bij de voorbereidingen van hun grote dag.  We voorzien een wegwijs in je deelname, dozijnen creatieve tips, een gedetailleerde retroplanning die we aanvullen met fiches, organisatie - en promotiematerialen, een brainstormpakket, mailings, telefoontjes, brainstormmomenten, advies,… Je staat er nooit alleen voor, en dát is meteen ook de sterkte van Voka Open Bedrijvendag. Samen maken we er ongetwijfeld ook voor jouw organisatie een succes van!  

Wat is Voka Open Bedrijvendag? 

 Voka Open Bedrijvendag is niet zomaar een opendeurdag. Het is zoveel waardevoller dan dat. Je toont namelijk niet alleen je product of je dienstverlening, maar je hele bedrijf van a tot z. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de grondstoffen. Niet alleen het productieproces, maar ook de werkomgeving. Voka Open Bedrijvendag is een belevenis voor jong en oud. Bezoekers komen niet voor het glaasje of het hapje op het einde van je parcours. Ze komen voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor je verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter jouw deuren allemaal afspeelt.Ze wandelen als ware ambassadeurs weer buiten, en zo is één ding zeker: Voka Open Bedrijvendag geeft je imago, zij het als werkgever, als buurman of als producent, sowieso een ferme boost! 

Waarom Fysiek deelnemen?

Er zijn talloze redenen om deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag. Heb je een nieuw gebouw? Heb je een verjaardag te vieren?Wens je een generatiewissel binnen het bedrijf in de kijker te zetten? Heb je zin in een grote teambuilding en wens je je fieremedewerkers in de bloemetjes te zetten? Heb je zin om jouw ondernemersverhaal te vertellen en anderen te inspireren? Wil je tonenwat jullie dagelijks doen? Of wil je net tonen hoe jullie inzetten op duurzaam ondernemen? Wil je het nieuwe werken en het ondernemenvan morgen in de kijker zetten? Of ben je op zoek naar nieuwe medewerkers en wens je je vacatures op een originele manier in de kijkerte plaatsen? Is data en conversie ook voor jouw bedrijf belangrijk? Elke reden is een goede reden, en wij hebben de nodige tipsen tricks om jouw specifieke doelstellingen te bereiken!

Ontdek hier alles over waarom deelnemen.

Wat krijg je?

 • Advies en ondersteuning:Met behulp van verschillende tools en een gedreven team ondersteunen we jou doorheen de stappen in de voorbereiding van jouw ideale Voka Open Bedrijvendag. Zo zorgen we voor een gedetailleerde retroplanning die we aanvullen met handige fiches, samen vormen zij de rode draad doorheen je hele organisatie. We helpen je ook verder via een brainstormpakket, mailings, telefoontjes, brainstormmomenten en advies. We staan voor je klaar! • Een volwaardig pakket organisatie - en promotiematerialen:Om je deelname aan Voka Open Bedrijvendag meer visibiliteit te geven en je parcours uit te stippelen voorzien we een doos vol organisatie - en promotiematerialen: vlaggen, spandoeken, autostickers, afspanningslint, wegwijzers, … Het goed gebruiken van deze materialen ligt mee aan de basis van jouw geslaagde Voka Open Bedrijvendag. We bezorgen je een basic pakket volgens de grootte van je bedrijf. Dit is niet limitatief en we denken graag met je mee in functie van de noden en wensen. • Een grootse mediacampagne:Om de buitenwereld op de hoogte te brengen van Voka Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven voor te stellen zetten we een grootse mediacampagne op met een mooi campagnebeeld. Dit campagnebeeld zal ingezet worden in eigen media, radio- en televisie, print & online en in een uitgekiende perscampagne.

Ontdek hier alles over de inhoud van een deelname.

 

BEN JIJ ER OOK BIJ?

Team Voka Open Bedrijvendag