Terug naar resultaten

Stokerij Rubbens/Distillerie Rubbens

Wie we zijn

Rijk in smaak en historiek

Twee eeuwen van ambacht én innovatie

1817. Een landbouwerfamilie uit het Oost-Vlaamse Zele beslist zijn activiteiten uit te breiden. Stokerij Rubbens is geboren en het stoken van jenever op basis van graan en mout kan beginnen. Wat startte als een extra bezigheid groeide al snel uit tot hoofdactiviteit. Twee eeuwen, verschillende generaties en heel veel veranderingen en groei later, staat Stokerij Rubbens sterker dan ooit.

Van korrel tot borrel

In 2007 nam landbouwer Dirk Beck het bedrijf over. Graanteelt, alcoholstokerij en veeteelt (voor het verwerken van stookafval) worden sindsdien optimaal aan elkaar gelinkt. Van korrel tot borrel. Door elke stap van het stookproces te controleren garandeert Stokerij Rubbens de hoogste kwaliteit. We creëren producten waar we achter staan. Elke dag opnieuw. Voor jou. Een intense smaakbeleving aan de oevers van de Schelde. Intussen nam Stokerij Rubbens afscheid van zijn Zeelse roots, en vindt het een nieuwe adem in een oude industriële “draadtrekkerij” in Wichelen. Authenticiteit en ambacht gaan er hand in hand met innovatie. Zo zijn we ook trots om onze brouwerij en zijn nieuwe bier voor te stellen! Deze prachtige locatie houden we niet voor ons alleen. We nodigen jou er graag uit. Om te eten, te drinken, te feesten, te leren, kortom: om te beleven.

(h)Eerlijke gerechten in een authentieke setting

Zin in een lekkere lunch of diner in een industriële maar huiselijk geklede ruimte? Schuif dan aan tafel in onze brasserie, en neem plaats op één van de vele unieke stoelen. Proef van onze lokale producten en het verse vlees at recht van de eigen boerderij komt.

Een unieke ervaring op een originele locatie

De locatie doet veel voor een event of een feest. Rubbens helpt graag om van je volgende bedrijfsevent of festiviteit een onvergetelijke ervaring te maken. We bieden een geschikte ruimte voor elke groep gaande tot 800 personen. En dit met zicht op de binnentuin of de Schelde!

Een informatieve lekkere uitstap

Zin om ondergedompeld te worden in de wereld van brouwen, stoken, cultuur of proeven? Kies dan voor één van onze rondleidingen of een daguitstap! Laat je betoveren door onze Heirmanklok, waar kunst en techniek elkaar ontmoeten.

 

 

Waarom wij meedoen aan Voka Open Bedrijvendag

Het is voor ons een unieke kans om aan de mensen te laten zien wat er achter de muren van dit authentieke gebouw gebeurt. Onze nieuwe brouwerij, de combinatie, de producten, geproduceerd in een uniek kader, samen met de Brasserie aan de oevers van de Schelde maakt bij velen een grote indruk.

Het is ook een ideale locatie voor feesten, productvoorstellingen, vergaderingen,…

 

Adres:
Bohemen 101
9260 Wichelen
Telefoon: 052 44 50 35
E-mail: info@rubbens.be
Website: rubbens.be/
Openingsuren:

10u00 tot 17u00

Inhoud:
  • Ambacht
  • Voeding & Events
Gesproken taal:
  • Nederlands

Bohemen 101, Wichelen

In the spotlight

Gent

ArcelorMittal Belgium GEANNULEERD

  • Techniek & Technologie

Gent

KU Leuven Technologiecampus Gent

  • Dienstverlening
  • IT, Media & Communicatie
  • Techniek & Technologie

Mariakerke (Gent)

Larmuseau - Talamini

  • Ambacht
  • Voeding & Events