Terug naar resultaten

JURI NV

Wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan

Joachim De Bock aan het woord, huidige afgevaardigd bestuurder van algemene aannemer in de bouw JURI:  

Juri is een familie bedrijf, opgericht in 1985. Mijn vader Juliaan De Bock startte met amper één arbeider. Naderhand groeide het team dankzij de trouwe en waardevolle inbreng van Rik Vehent, Marc De Schaepmeester, Wouter Rogiers, en intussen zovele anderen. De familiale verankering is groot, met mijn broer Sam, bestuurslid en zus Eva, die ons juridisch maar ook op menselijk vlak ruggensteun geeft.

Aannemer met klasse (8)

Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een klasse 8 aannemer die intussen eigenlijk zowat alle bouwprojecten aankan. Gaande van complexe industriële opdrachten, projecten in de zorgsector, tot PPS projecten met steden en gemeenten, scholen of sportinfrastructuur tot en met afgewerkte appartementen. We doen het allemaal.

Een woord is een woord

We staan voor een gegeven woord. Ook nu met de enorme prijsinstabiliteit, is een woord een woord en helpen we veel van onze klanten die bv reeds een groot deel van hun appartementen verkochten tegen vaste prijs uit de nood. Ondanks het feit dat vele leveranciers terugkomen op hun contract met ons, trachten wij toch onze contracten naar onze eindklant toe te respecteren, hoe moeilijk dat ook is.

Trouwe klanten, trouwe mensen

De inzet voor de klant en de gedrevenheid bij onze mensen straal ook af op onze projecten. We zien deze vertaald in een enorme klantentevredenheid en klantentrouw. Zo bouwen we voor verschillende klanten aan meer dan één project tegelijkertijd en behouden we hen zelf decennia lang als klant bij Juri.

Dat geldt ook voor onze mensen. Eens bij Juri geslaagd, blijft men meestal voor het leven. Wie het de eerste jaren volhoudt, want onze lat ligt best hoog, is een blijver. Getuige de enorme trouwheid en staat van dienst van onze mensen.

De klant eerst

Het typeert ons dat onze klantenfocus belangrijker is dan onze groei.  Ondanks onze 14de nominatie voor Trends Gazelle concentreren we ons altijd op onze klanten. We bedienen hen zo goed mogelijk met een zo groot mogelijk efficiëntie. Onze gezonde groei is een logisch gevolg van vele trouwe, gesoigneerde klanten die daardoor zelf groeien en op hun beurt meer projecten bestellen. Voor die projecten telt Juri NV ondertussen al meer dan 100 eigen arbeiders en 60 bedienden. Opleidingen en vormingen staan voor hen centraal. We leiden met plezier schoolverlaters op tot werfleider. Zo zijn er momenteel 40 ingenieurs aan de slag bij Juri.

Ontzorgen

Verder helpt een team van koperbegeleiders in onze afdeling appartementsbouw de finale koper doorheen het bouwproces en zijn bijbehorende keuzes. Ook daar ontzorgen we de projectontwikkelaar. De ruwbouw zetten we trouwens nog helemaal zelf met onze eigen ruwbouwploegen. Voor elke verdere fase in het bouwproces hebben we steeds een eigen team van vakmannen achter de hand die qua kennis en inzetbaarheid tot de beste behoren.  Bij een eventueel gebrek bij een onderaannemer nemen we over zonder dat de eindklant daar iets van merkt.

Wat je zelf doet…

Opleidingen, optimalisaties en R&D doen we zelf en we kopen nog steeds al onze machines aan. Investeringen doen we pas wanneer we deze volledig zelf kunnen dragen. Dat typeert ons. Gezonde groei, financiële onafhankelijkheid toont ons weerbaar karakter. Al 37 jaar groeit Juri organisch en constant en dat houden we graag zo. Zonder schulden en onafhankelijk van banken, met ons eigen machine park staan we sterk. En dat niet alleen voor onze klanten, maar voor alle onze medewerkers.

Wat je zeker niet mag missen

We gaan je een zo goed mogelijk beeld geven van het reilen en zeilen binnen ons bedrijf en hoe we onze klanten dag na dag ten dienste staan. Onze mensen, onze trots, leiden je rond in: de schrijnwerkerij, prefabbeton- afdeling en in ons magazijn. We laten je ook onze verfrissende manier van samenwerken voelen in ons (nieuw) bureaugebouw.

 

Adres:
Langevelde 1
9240 Zele
Telefoon: 052 45 07 17
E-mail: info@juri.be
Website: www.juri.be
Openingsuren:

Van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Ambacht
  • Bouw
  • Techniek & Technologie
  • Transport & Logistiek
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Vacatures:
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Niet rolstoeltoegankelijk

Langevelde 1, Zele