Terug naar resultaten

Devagro

Wie we zijn

Devagro is een hecht familiebedrijf. Als all-round aannemer verzorgen wij zowel de afbraak, het grondverzet, de grondsanering en de infrastructuur van elk bouwproject.

 

Door voortdurend te investeren in duurzame en baanbrekende technologieën heeft Devagro inmiddels een toonaangevend imago binnen haar sector. Door het verbruik van groene stroom en het gebruik van circulaire bouwmaterialen tijdens de uitvoering van onze projecten, verkleinen we ook jaar na jaar onze CO2 –uitstoot. Op de site in Desselgem kan je bijvoorbeeld zien hoe bouwmaterialen, afkomstig van de afbraak van een gebouw, hergebruikt kunnen worden in bouwtoepassingen.

Waar we voor staan

Expertise. Innovatie. Visie

Wat we doen

Devagro kan zich onderscheiden als bouwpartner met een eigen studiedienst en een adviserende visie tijdens de studie of uitvoering van elk project. Met onze gespecialiseerde takken in afbraak en saneringen, kan er telkens gestart worden met een schone lei. De vrijgekomen afvalstromen worden door onze afdeling recyclage vakkundig gesorteerd en opgewaardeerd om later hergebruikt te worden in nieuwe toepassingen, eventueel binnen hetzelfde project. Met zowel een gespecialiseerde afdeling in betonproductie als infra, zijn de toepassingen veelzijdig.

Wat je zeker niet mag missen

Vanuit de hoogte observeer je hoe het afgebroken beton wordt omgezet naar een nieuwe grondstof. Voel aan onze grondstoffen, maak kennis met ons in-house labo, en kom meer te weten over de strategische ligging van onze site naast een waterweg.

 

Doe mee aan een behendigheidsproef met een kraan en maak kans op een ballonvaart! Niet bang van hoogtes? Neem plaats op onze sky-view en observeer onze bedrijfssite (en Waregem) vanop meer dan 40m hoogte! Plan je bezoek aan Devagro in de voormiddag, je profiteert van kortere wachtrijen en maakt kans om 2 ballonvaarten te winnen. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in een grote zandbak, gebruik maken van ons reuze springkasteel of zich vermaken met onze hoogsteigen clown.

Wist je dat?

De waarden van Devagro vanuit haar acroniem zijn opgesomd?

Duurzaamheid

We zetten ons dagelijks in voor mens en milieu en zetten hierbij in op recyclage en hergebruik van grondstoffen.

Efficiëntie

Er is niks zo zinloos als efficiënt doen wat niet moet gebeuren. We gaan voor een eenvoudige, nuchtere, maar vooral efficiënte aanpak van onze opdrachten.

Vakmanschap

We bezitten de kennis en kunde om elk project correct en naar tevredenheid van onze opdrachtgever te volbrengen.

Ambitie

We zijn ambitieus, we zijn doeners gedreven door passie en enthousiasme.

Goesting

Goesting in het vinden van oplossingen, goesting in het bereiken van resultaten, goesting in het ontzorgen van onze klanten.

Respect

We hechten waarde aan wederzijds respect en communiceren op een open, vriendelijke en duidelijke manier. Handel met respect en respect krijg je terug.

Ontwikkeling

De weg naar (persoonlijk) succes is een weg vol uitdagingen en groeien in (zelf)kennis. Elke dag opnieuw.

 

De stand van Devagro komt tot stand dankzij onze partners: Vives Hogeschool, Topcon, Bobeton, De Buf Hydrauliek, Vlaamse Waterweg, Ghent Aggregates, MC Bauchemie, Groenbeton, Royeax, Vanthuyne gewelven, Hevabouw, Devan Stellingbouw & GTV.

Adres:
Pitantiestraat 100
8790 Waregem
Telefoon: 056 70 37 44
E-mail: info@devagro.be
Website: www.devagro.eu
Openingsuren:

Van 10u tot 17u

Inhoud:
  • Bouw
  • Milieu
Praktisch:
  • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
  • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
  • Volledig rolstoeltoegankelijk

Pitantiestraat 100, Waregem