Terug naar resultaten

BORGinsole bvba

Ons bedrijf in 3 kernwoorden

Robotisatie podologische inlegzolen

Hoeveel tijd je bij ons kan doorbrengen

1 uur

Wat we dagelijks doen

In ons podologisch centrum voeren wij biomechanische analyses uit bij sporters, kinderen en mensen met klachten thv voet, knie, heup, rug, nek.

In ons gloednieuw productielabo ontwerpen en produceren wij onze BORGinsole inlegzolen (met patent!) dankzij een gerobotiseerde productieketen en wij doen intussen ook productie voor ongeveer 130 podologiepraktijken in België en Europa.

Waarom het zo goed werken is bij ons

Wij zijn een hecht team met zeer warmmenselijke waarden en wij streven met ons allen naar de hoogste perfectie van onze diensten en inlegzolen. 

Waarom wij deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag 2019

Omdat wij met veel trots onze nieuwe productiehal en vooral onze unieke gerobotiseerde productieketen willen tonen aan het grote publiek!

Wist je dat

Gratienne Sioncke, CEO van het bedrijf, in 2015 de Womed Award won en de prijs overhandigd werd door Hare Majesteit Koningin Mathilde?

Welke beroepen je aan het werk kan zien

Podologen, CNC operatoren, zool designers

Wat je zal ontdekken

Je krijgt bij ons een biomechanisch onderzoek te zien met een demonstratie van podologische metingen, een video ganganalyse met high speed camera’s, het nemen van een 3D voetafdruk met onze eigen App (aanwezig in de Apple Store!) en het ontwerpen van zolen in 3D.

Als kers op de taart mogen jullie een kijkje nemen in de productieruimte waar je van dichtbij kan zien hoe onze BORGinsole inlegzolen (met patent!) geproduceerd en verpakt worden via onze gerobotiseerde productielijn.

Er zullen ook tijdens de rondleiding bedrijfsfilmpjes afgespeeld worden.

Wat we voorzien voor de kinderen

Na de rondleiding kunnen de bezoekers een drankje nuttigen en bij goede weersomstandigheden zal een springkasteel aanwezig zijn.

Wat je zal ontdekken

Een voetafdruk in 3D laten nemen

Wat we doen rond groen/duurzaam ondernemen

Het nieuwe bedrijfsgebouw wordt geklimatiseerd met warmtepompen. Er komt zuiver plat en bruisend water uit de kraan waardoor plastiek flesjes niet meer in het bedrijf aanwezig zijn.

De orders van klanten  worden geclusterd waardoor de frequentie van transport tot een minimum herleid wordt.

BORGinsole zet in op het welzijn van de medewerker door het bouwen van geluidarme zones en het optimaliseren van het productieproces waardoor ze meer ergonomisch kunnen werken.

Adres:
Torenstraat 118
3110 Rotselaar
Telefoon: 016 44 84 65
Openingsuren:

10u - 17u

Inhoud:
  • Ambacht
  • Techniek & Technologie

Torenstraat 118, Rotselaar

In the spotlight

Brugge/Zeebrugge

NOORDZEE DRONES

  • Techniek & Technologie

STEENOKKERZEEL

skeyes (voormalige Belgocontrol)

  • Transport & Logistiek

KORTRIJK (MARKE)

Beugnies Les Chocolats

  • Voeding & Events