Terug naar resultaten

BMW Cocquyt

Wie we zijn

O. Cocquyt is een officiële BMW-MINI concessie die een totaaloplossing biedt voor zowel nieuwe als tweedehandswagens : aan- en verkoop, atelier en carrosserie. Maar bovenal zijn we ook een familiebedrijf.

Door onze focus te leggen op de klant zijn we sedert 1959 een vaste waarde in de regio. Onze strategische ligging zorgt ervoor dat bestaande en nieuwe klanten gemakkelijk de weg naar ons vinden.

Om de constante groei bij te houden waren we genoodzaakt om uit te breiden. Op onze initiële locatie lieten we daarom een volledig nieuw gebouw verrijzen. Eén jaar werd met man en macht gewerkt om in december 2019 intrek te nemen in onze gloednieuwe concessie. Deze werd uitgerust met een ruime, uitnodigende showroom, een hoogtechnologische werkplaats met 17 werkplekken (incl speciale uitrusting en testapparatuur voor elektrische wagens, uitlijnapparatuur,…). De wachtruimte met WIFI, koffie en frisdrank zorgt voor een aangename tijdsbesteding tijdens een naverkoopbezoek.

Op de verdieping hebben wij extra burelen, een ruime vergaderzaal en gezellige refter voorzien. Het ganse gebouw is onderkelderd en biedt ruimte aan 70 parkeerplaatsen.

Waar we voor staan

Bij BMW-MINI Cocquyt bent u niet zomaar een nummer. Neen, onze slogan is niet voor niks “voor u nemen we de tijd”. Voor elke klant nemen we uitgebreid de tijd om de persoon en zijn/haar behoefte zo goed mogelijk te leren kennen. Het is een kernovertuiging van ons dat we door onze persoonlijke aanpak het verschil kunnen maken.

Zowel BMW als MINI zijn sterke merken. Bij Cocquyt stralen we dezelfde waarden uit.

De kwaliteit en het imago van ons merk verklaren de gedrevenheid van al onze medewerkers. Ze zijn enthousiast, toegewijd en gepassioneerd. Deze passie willen we overbrengen op de klant door een professionele service en kwalitatieve producten aan te bieden. Op die manier kunnen we beantwoorden aan de klantverwachtingen en zetten we ons in om van elke klant een fan te maken.
We hechten niet alleen veel waarde aan betrouwbare kwaliteitsgarantie op het vlak van producten. Ook op het vlak van vormingstrajecten worden onze medewerkers permanent bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ons team streeft dagelijks een premium klantbeleving na waar klantentevredenheid centraal staat.

De sterke wil om grenzen te overschrijden, vooruit te denken en nieuwe wegen in te slaan is onze drijfveer.

We volgen de weg naar duurzame mobiliteit. De nieuwbouw is niet alleen supermodern maar ook milieuvriendelijk. Ze voldoet aan de laatste richtlijnen die BMW wereldwijd voorschrijft voor de showrooms en werkplaatsen in de Green Building manual. Naast ingrepen zoals energiezuinige LED-verlichting, vraaggestuurde ventilatie, warmterecuperatie en zonnepanelen investeerden we ook in snelle laadinfrastructuur.

Alle wegwerpbekers werden gebannen uit de concessie en iedereen draagt z’n steentje bij om het afval te verminderen en te sorteren.

Een duurzame toekomst is ook het kernthema bij de BMW Group : het gamma bevat een groot aantal plug-in hybrides en een aantal electrische voertuigen.
BMW beschikt over de BMW i modellen met bijvoorbeeld de i3 die al jaren centraal staat in de evolutie naar elektrisch rijden. Dit jaar komen daar de BMW iX3,de BMW i4 en de BMW iX bij.

MINI bracht de MINI Electric op de markt die qua look volledig aanleunt bij de MINI hatch 3 deurs.

De populariteit van elektrische wagens neemt dan ook alsmaar toe.

De klant heeft bij ons “The power of choice” : om de juiste keuze te maken, geven we onze klanten graag persoonlijk en objectief advies.

Wat we doen

De autosector is volop in beweging.
Wie passeert aan BMW-MINI Cocquyt te Brugge heeft ongetwijfeld onze gloednieuwe concessie opgemerkt.
We vonden het belangrijk om te kunnen werken vanuit een moderne infrastructuur. Hierdoor zijn we bij BMW-MINI Cocquyt ook klaar voor de toekomst!

Graag laten we jullie tijdens Voka Open Bedrijvendag een kijkje nemen achter de schermen van onze gloednieuwe BMW concessie.
Cocquyt staat echter voor meer dan dat. We proberen jullie een blik te gunnen op al onze activiteiten:

 • Verkoop BMW – MINI
 • Verkoop Premium Selection en MINI Next (gecertifieerde tweedehandswagens)
 • Onderhoud en herstellingen
 • Carrosserieherstellingen
Wat je zeker niet mag missen.

Wat mogen jullie verwachten? Via een rondleiding nemen we jullie mee doorheen ons bedrijf en doen we jullie de volledige werking van onze concessie uit de doeken: receptie, atelier, carrosserie en natuurlijk de showroom met de nieuwste modellen.
Jullie zien onze techniekers werken aan een elektrische wagen, krijgen zicht op het vakwerk van onze carrossiers én onze verkopers bieden een voorsmaakje van wat jullie in de toekomst mogen verwachten op gebied van autonoom rijden en connectiviteit.

We organiseren deze dag talrijke activiteiten. Voor de kinderen voorzien we een springkasteel, autocircuit én originele tekenwedstrijd.
De volwassenen kunnen een demo volgen van een auto die autonoom rijdt/parkeert, zich wagen aan het spuiten van een deurpaneel (virtueel), binnenkijken onder de motorkap van een elektrische MINI en vooral ook genieten van alle mooie exclusieve BMW/MINI’s die we tentoon zullen stellen.

Varia
 • Zowel gelijkvloers als kelder zijn rolstoeltoegankelijk.
 • Voor wie dat wenst, voorzien we een hapje en drankje (tegen betaling)
 • Wij verzoeken jou om maximaal met de fiets te komen, we voorzien speciale stallingen naast ons gebouw: dit houdt ons sportief, waar BMW voor staat

VACATURES:
Ga van start bij een premium team. Wilt je jouw passie delen en carrière maken bij BMW-MINI Cocquyt?
Als groeiend bedrijf zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te vervoegen. Heb je interesse? Kom dan gerust langs en maak zelf kennis met ons bedrijf, onze enthousiaste collega’s…
We maken graag tijd voor al jouw vragen!

WEDSTRIJD:
Als kers op de taart koppelen we een wedstrijd aan jullie bezoek!

Adres:
Waggelwaterstraat 27
8200 Sint-Andries (Brugge)
Telefoon: 050/31 40 37
Openingsuren:

10u00 tot 17u00

tweede locatie: 
Dirk Martensstraat 6
8200 St Andries

Inhoud:
 • Dienstverlening
 • Techniek & Technologie
Praktisch:
 • Leuk voor kinderen
Gesproken taal:
 • Nederlands
Toegankelijkheid rolstoelgebruikers:
 • Volledig rolstoeltoegankelijk

Waggelwaterstraat 27, Sint-Andries (Brugge)

In the spotlight

Gent

KU Leuven Technologiecampus Gent

 • Dienstverlening
 • IT, Media & Communicatie
 • Techniek & Technologie

Zeebrugge

Noordzee Drones

 • Bouw
 • Dienstverlening
 • IT, Media & Communicatie
 • Techniek & Technologie
 • Transport & Logistiek
 • Vrije tijd & Cultuur

Gent

ArcelorMittal Belgium GEANNULEERD

 • Techniek & Technologie