Voka Open Bedrijvendag gaat elk jaar door op de eerste zondag van oktober. In 2018 is dat op 7 oktober. De bedrijven openen de deuren van 10u 's ochtends tot 17u in de namiddag. Uitzonderingen hierop staan duidelijk aangegeven bij de bedrijfsinformatie. Opgelet, voor sommige bezoeken moet je vooraf reserveren!

Elk bedrijf geeft zelf aan of het al dan niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Als je de praktische zoekfilter benut, kan je deze toegankelijkheid ook als zoekcriterium instellen en zo de gewenste bedrijven uit de deelnemerslijst filteren.

Elk bedrijf dat de deuren opent voor de grote massa, is er zich van bewust dat er ook kleine bezoekertjes langskomen. Het Open Bedrijvendag team reikt de bedrijven tips aan om de kinderen mee te betrekken in het bedrijfsbezoek en animatie op maat te voorzien. Bedrijven geven zelf aan op de website en in het magazine of het bezoek leuk zal zijn voor kinderen, en op elk bedrijfsprofiel kan je ook nalezen wat er voor de allerkleinsten voorzien wordt. Kan een bedrijf om veiligheidsredenen geen kinderen toelaten, dan staat dit expliciet vermeld. Vaak wordt bij die bedrijven wel opvang voorzien gedurende de rondleiding.

Op deze website kan je via 'zoek bedrijven' die bedrijven selecteren die bij jouw interesses passen. Je kan eenvoudig zoeken op naam of locatie, of uitgebreid via de thematische of praktische filter. Elk bedrijf heeft een profiel waarop je kan lezen wat er allemaal te beleven zal zijn op Voka Open Bedrijvendag.

Alle bedrijven vind je ook in het Open Bedrijvendag magazine dat in het weekend van 10 september bij 3000 Vlaamse bakkers ligt. Kan je niet wachten? Bezorg ons dan je adres en wie weet doen we er al eentje op de post!

Je kan bedrijven zoeken op locatie, en je kan natuurlijk ook gebruik maken van de kaart, waar je eenvoudig kan inzoomen op jouw regio. Je vindt de kaartweergave bovenaan rechts op de zoekpagina.

Meer info

 • 09 266 05 50

  Bel elke werkdag tussen 8u30 en 16u45 met één van onze medewerkers. Op vrijdag stoppen we een uurtje vroeger.

 • Stuur ons een bericht

  via de contactpagina of via info@openbedrijvendag.be.

   

 • Stel je vraag op Facebook

  Je vindt ons op facebook.com/openbedrijven.