Heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan zeker onderstaande Frequently Asked Questions.

Heb je toch nog een andere vraag? Geen probleem! Het team van Voka Open Bedrijvendag helpt je graag verder. Neem contact met ons op via de contactpagina of stuur een mailtje naar info@openbedrijvendag.be. Je ontvangt van ons spoedig een antwoord.

Voka Open Bedrijvendag gaat elk jaar door op de eerste zondag van oktober. In 2022 vindt de 32e editie plaats op zondag 2 oktober. De bedrijven openen de deuren van 10u 's ochtends tot 17u in de namiddag. Uitzonderingen hierop staan duidelijk aangegeven bij de bedrijfsinformatie. 

Op deze website kan je via 'zoek bedrijven' de bedrijven selecteren die bij jouw interesses passen. Je kan eenvoudig zoeken op naam of locatie, of uitgebreid via de thematische of praktische filter. Elk bedrijf heeft een bedrijfspagina waarop je kan lezen wat er allemaal te beleven zal zijn op Voka Open Bedrijvendag. Je komt er ook meer te weten over het bedrijf zelf.

Verder vind je in de krant De Zondag, die bij de Vlaamse bakker ligt, een overzicht van de deelnemende bedrijven in jouw regio. 

Elk bedrijf geeft op zijn bedrijfspagina aan of het al dan niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Als je de praktische zoekfilter benut, kan je deze toegankelijkheid ook als zoekcriterium instellen en zo de gewenste bedrijven uit de deelnemerslijst filteren.

Elk bedrijf dat de deuren opent voor de grote massa, is er zich van bewust dat er ook kleine bezoekertjes langskomen. Het Voka Open Bedrijvendag team reikt de bedrijven tips aan om de kinderen mee te betrekken in het bedrijfsbezoek en animatie op maat te voorzien. Bedrijven geven zelf aan op hun bedrijfspagina of het bezoek leuk zal zijn voor kinderen en wat er juist voorzien is voor hen. Kan een bedrijf om veiligheidsredenen geen kinderen toelaten, dan staat dit expliciet vermeld. Vaak wordt bij die bedrijven wel opvang voorzien gedurende de rondleiding.

Je kan bedrijven zoeken op locatie, en je kan natuurlijk ook gebruik maken van de kaart, waar je eenvoudig kan inzoomen op jouw regio. 

Meer info

 • 09 266 05 50

  Bel elke werkdag tussen 9u en 17u met één van onze medewerkers. Op vrijdag stoppen we een uurtje vroeger.

 • Stuur ons een bericht

  via de contactpagina of via info@openbedrijvendag.be.

   

 • Stel je vraag op Facebook

  Je vindt ons op facebook.com/openbedrijven.