Je betaalt bij reservatie een servicekost van €2 per volwassene per ticket. Er zijn geen transactiekosten. Kinderen en jongeren tot 18 jaar zullen gratis zijn. Dit om plaatsen te reserveren, te garanderen en om de veiligheid van het bezoek te waarborgen. 

Als gevolg van COVID-19 hebben Voka Open Bedrijvendag en haar aandeelhouders Roularta Media Group & Voka beslist te werken met een volledig NIEUW online reservatiesysteem en dit in het kader van 'crowdcontrol' (testing & tracing). Verplichting vanuit de overheid om de veiligheid van iedereen, medewerkers en bezoekers te garanderen tijdens dit event. We volgen hier strikt de opgelegde maatregelen van de overheid in het kader van evenementen binnen & buiten. 

De administratieve bijdrage van 2€ per ticket garandeert de opvolging en servicekost om het registratiesysteem te gebruiken.

 

Onbeperkt zolang de capaciteit het toelaat.

 

Kinderen en jongeren tem 18 jaar zijn gratis. Ook voor hen moet er online een ticket worden gereserveerd.

 

Voka Open Bedrijvendag volgt de geldende covid maatregelen en en willen het beozek zo covid proof mogelijk laten verlopen. We hanteren een maxima van X aantal bezoekers per tijdslot volgens de capaciteit van het bedrijf. Het is belangrijk dat je vooraf reserveert voor een bepaald bedrijf en tijdslot.

 

Elk deelnemend bedrijf aan de editie 2021 van Voka Open Bedrijvendag op zondag 3 oktober kan je op www.openbedrijvendag.be terugvinden. Bovenaan is een button voorzien om jouw reservatie te maken, zo zal je geleid worden naar de reservatiepagina.

Geef aan met hoeveel personen je wilt komen (aantal volwassenen, aantal jongeren tem 18 jaar).

Kies vervolgens een tijdslot voor het bedrijf van jouw keuze. Alleen binnen dit tijdslot kun je naar binnen. Kom dus niet te vroeg, maar ook zeker niet te laat! Indien je meerdere bedrijven wenst te bezoeken, dan voeg je een extra bedrijf toe en kan je een nieuwe reservering plaatsen binnen dezelfde transactie.

Belangrijk om te weten:

Tickets kunnen niet telefonisch of via mail worden gereserveerd en/of gewijzigd.

 

Het e-ticket is enkel en alleen geldig voor het gereserveerde tijdslot vermeld op het ticket en kan slechts 1 maal gebruikt worden. Tickets worden enkel in elektronische vorm aangeleverd. Voka Open Bedrijvendag is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van e-tickets. Het e-ticket moet gepresenteerd worden aan de ingang van het bedrijfsbezoek .

 

Je kan je gemaakte reservatie voor het bezoek niet zelf annuleren. Stuur een mailtje naar info@openbedrijvendag.be en wij helpen je graag verder. Vermeld zeker op welke naam en via welk mailadres de reservatie werd gemaakt. 

Het is niet mogelijk om je reservering te wijzigen naar een ander bedrijf of een ander tijdslot. Het is natuurlijk wel mogelijk om je reservering te annuleren en vervolgens een nieuw bedrijfsbezoek te reserveren.

 

Terugbetaling is niet mogelijk daar dit gaat over een servicekost.

 

Een e-ticket kan niet meer gewijzigd, geruild worden door de gebruiker.

Als het gereserveerde ticket niet werd gebruikt, is dit voor eigen rekening en op eigen risico.

E-tickets worden nooit terugbetaald, ook niet in geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden door Voka Open Bedrijvendag of derden.

In geval het deelnemend bedrijf niet kan openen wegens overmacht, wordt de bezoeker met gereserveerde tickets via een mail hiervan op de hoogte gebracht door Voka Open Bedrijvendag.

Bij reservatie verklaart de bezoeker akkoord te gaan met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn tussen Voka Open Bedrijvendag en de gebruiker van het reservatiesysteem. Door het plaatsen van een reservatie bevestigt de gebruiker de voorwaarden te hebben gelezen en begrepen én gaat de gebruiker akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.  Voka Open Bedrijvendag heeft het recht de voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande verwittiging en met onmiddellijke ingang op het moment van publicatie.

 

Jouw reservatie is alleen geldig binnen het tijdslot dat je gereserveerd hebt. Kom dus niet te vroeg, maar ook zeker niet te laat! Houd rekening met files en andere onvoorziene omstandigheden. Ben je te vroeg? Wacht op gepaste afstand bij de ingang, of blijf even in je auto wachten. 

 

Je kan een bedrijf van jouw keuze enkel en alleen bezoeken indien je gereserveerd hebt. Op zondag 3 oktober kan er nog steeds gereserveerd worden indien er voor het bedrijf van jouw keuze binnen een timeslot nog plaatsen beschikbaar zijn.

 

In het geval een timeslot ‘volzet’ zou zijn, is die niet meer aan te klikken. Zo is jouw gereserveerde plaats(en) altijd gegarandeerd! Indien er eventueel annulaties zijn, dan komen deze plaatsen opnieuw beschikbaar.

 

Zonder reservatie komen is helaas niet mogelijk. Je moet altijd vooraf online een tijdslot voor een bedrijf reserveren, zodat het beperkte aantal gasten op een veilige manier kunnen ontvangen worden. Annuleren is gratis.

 

Voka Open Bedrijvendag houdt zich aan de opgelegde maatregelen en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Blijf thuis bij gezondheidsklachten (koorts, neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid).

 

Om de geldende maatregelen te kunnen waarborgen zullen de deelnemende bedrijven een maximum aantal bezoekers kunnen ontvangen. Daarom is een bezoek alleen mogelijk als je vooraf je tijdslot reserveert voor het bedrijf van jouw keuze.

 

Voka Open Bedrijvendag houdt zich aan de richtlijnen van de geldende maatregelen en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Met een aantal maatregelen kun je zelf ook voor een veilig bezoek zorgen.

 1. Hou altijd 1,5 meter afstand met andere bezoekers en medewerkers.
 2. Was en ontsmet regelmatig je handen
 3. Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg
 5. Schud geen handen
 6. Breng je mondmasker mee
 7. Volg de aangegeven richting / rondleiding in het bedrijf
 8. Volg altijd de aanwijzingen van de bedrijven en hun medewerkers
 9. Blijf thuis bij gezondheidsklachten (koorts, neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid).

 

Om aan de 1,5 meter te houden zijn in- en uitgangen soms gescheiden. Dit wordt duidelijk aangegeven bij het deelnemend bedrijf.

 

Voka Open Bedrijvendag gaat elk jaar door op de eerste zondag van oktober. In 2021 is dat op zondag 3 oktober. De bedrijven openen de deuren van 10u 's ochtends tot 17u in de namiddag. Uitzonderingen hierop staan duidelijk aangegeven bij de bedrijfsinformatie. Opgelet, dit jaar moet je op voorhand reserveren!

Elk bedrijf geeft zelf aan of het al dan niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Als je de praktische zoekfilter benut, kan je deze toegankelijkheid ook als zoekcriterium instellen en zo de gewenste bedrijven uit de deelnemerslijst filteren.

Elk bedrijf dat de deuren opent voor de grote massa, is er zich van bewust dat er ook kleine bezoekertjes langskomen. Het Open Bedrijvendag team reikt de bedrijven tips aan om de kinderen mee te betrekken in het bedrijfsbezoek en animatie op maat te voorzien. Bedrijven geven zelf aan op de website en in het magazine of het bezoek leuk zal zijn voor kinderen, en op elk bedrijfsprofiel kan je ook nalezen wat er voor de allerkleinsten voorzien wordt. Kan een bedrijf om veiligheidsredenen geen kinderen toelaten, dan staat dit expliciet vermeld. Vaak wordt bij die bedrijven wel opvang voorzien gedurende de rondleiding.

Op deze website kan je via 'zoek bedrijven' die bedrijven selecteren die bij jouw interesses passen. Je kan eenvoudig zoeken op naam of locatie, of uitgebreid via de thematische of praktische filter. Elk bedrijf heeft een profiel waarop je kan lezen wat er allemaal te beleven zal zijn op Voka Open Bedrijvendag.

Alle bedrijven vind je ook in het Open Bedrijvendag magazine dat in het weekend van 10 september bij 3000 Vlaamse bakkers ligt. Kan je niet wachten? Bezorg ons dan je adres en wie weet doen we er al eentje op de post!

Je kan bedrijven zoeken op locatie, en je kan natuurlijk ook gebruik maken van de kaart, waar je eenvoudig kan inzoomen op jouw regio. Je vindt de kaartweergave bovenaan rechts op de zoekpagina.

Meer info

 • 09 266 05 50

  Bel elke werkdag tussen 8u30 en 16u45 met één van onze medewerkers. Op vrijdag stoppen we een uurtje vroeger.

 • Stuur ons een bericht

  via de contactpagina of via info@openbedrijvendag.be.

   

 • Stel je vraag op Facebook

  Je vindt ons op facebook.com/openbedrijven.