Ziekenhuizen en woonzorgcentra

Bedrijven uit de zorgsector zijn steevast grote publiekstrekkers op Voka Open Bedrijvendag, en dat is voor alle betrokkenen een mooie zaak. Ziekenhuizen demonstreren hun specialisaties, openen nieuwe afdelingen of vleugels en krijgen de kans om bezoekers warm te maken voor een job in de zorgsector of om taboes of vooroordelen te doorbreken. Bezoekers kunnen dan weer een blik werpen achter de schermen van een instelling die ze vaak in een minder ontspannen sfeer bezoeken, waardoor ze meer begrip krijgen voor gangbare procedures of wachttijden. Ook bij de allerkleinsten neemt een bezoekje aan het ziekenhuis zo heel wat angstgevoelens weg.

De tarieven voor deelname aan Voka Open Bedrijvendag worden berekend op basis van het aantal werknemers, maar voor de grotere instellingen hebben we de prijzen bevroren op de prijs voor een bedrijf dat 100 tot 199 werknemers telt. Heb je minder dan 100 werknemers, dan betaal je uiteraard minder, maar heb je meer dan 200 of zelfs meer dan 500 collega's, dan betaal je toch de prijs voor een lagere deelnamecategorie. Woonzorgcentra profiteren ook mee van diezelfde voordeeltarieven. Om van dit voordeeltarief te genieten, gebruik je bij inschrijving de deelnamecode 'Zorg'.

Het verschil met andere evenementen in de zorgsector? Op Voka Open Bedrijvendag ben je niet één klein visje in een vijver met gelijkaardige deelnemers, maar een grote vis in een vijver waar slechts weinigen dezelfde activiteit als jou hebben, waardoor je een pak meer bezoekers aantrekt.

Sociale economie

Bedrijven uit de sociale economie zetten hun medewerkers op Voka Open Bedrijvendag graag in de bloemetjes. Ze tonen dat maatwerk heel wat meer is dan tasjes vullen of etiketjes kleven. Om dit aan te moedigen, wordt het aantal werknemers voor onder andere kringwinkels en maatwerkbedrijven bepaald door het omkaderend personeel. Bedrijven uit de sociale economie betalen ook nooit meer dan een bedrijf met 20 tot 49 werknemers. Gebruik de deelnamecode 'Sociale economie' bij inschrijving.