Sinds 1991 heeft Voka Open Bedrijvendag een expertise opgebouwd van 31 jaar bij bedrijven die sterk verschillen qua grootte, sector, product of dienst. Dankzij deze knowhow kunnen we ook jouw bedrijf ondersteunen naar een succesvolle Voka Open Bedrijvendag.

Er zijn talloze redenen om deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag.

Heb je een nieuw gebouw? Heb je een verjaardag te vieren? Wens je een generatiewissel binnen het bedrijf in de kijker te zetten? Heb je zin in een grote teambuilding en wens je je fiere medewerkers in de bloemetjes te zetten? Heb je zin om jouw ondernemersverhaal te vertellen en anderen te inspireren? Wil je tonen wat jullie dagelijks doen? Of wil je net tonen hoe jullie inzetten op duurzaam ondernemen? Wil je het nieuwe werken en het ondernemen van morgen in de kijker zetten? Of ben je op zoek naar nieuwe medewerkers en wens je je vacatures op een originele manier in de kijker te plaatsen? Is data en conversie ook voor jouw bedrijf belangrijk? Elke reden is een goede reden, en wij hebben de nodige tips en tricks om jouw specifieke doelstellingen te bereiken!

Er zijn dus 1001 redenen om de deuren mee open te gooien! We zetten er hieronder graag enkele voor je op een rijtje met wat meer uitleg.

Zin om met jouw bedrijf virtueel deel te nemen? Ontdek hier de infobrochure

Ondersteuning & Wegwijs in je deelname

Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. Hoe dat komt? Door een sterk staaltje samenwerking! Collega’s in de deelnemende bedrijven en organisaties slaan de handen in elkaar om op een originele manier te tonen waar zij dagelijks mee bezig zijn. Bedrijven onderling gaan samen aan de slag om er een fijn groepsgebeuren van te maken. Steden, gemeenten en federaties steunen bedrijven in hun missie om zich aan de wereld te tonen.
 
Daarbovenop zijn ook wijzelf met een team van 5 kanjers fulltime in de weer om alle deelnemers te begeleiden bij de voorbereidingen van hun grote dag. We voorzien een draaiboek, dozijnen creatieve tips, een stappenplan, promotiemateriaal, adviesbezoeken, een kick-off event, drukwerk, brainstorms,… Je staat er nooit alleen voor, en dát is meteen ook de sterkte van Voka Open Bedrijvendag. Samen maken we er ongetwijfeld ook voor jouw organisatie een succes van!
 
Voka Open Bedrijvendag is niet zomaar een opendeurdag. Het is zoveel waardevoller dan dat. Je toont namelijk niet alleen je product of je dienstverlening, maar je hele bedrijf van a tot z. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de grondstoffen. Niet alleen het productieproces, maar ook de werkomgeving. Je surft bovendien mee op een grote mediacampagne met radio- en televisiespots, advertenties, online banners en een uitgekiende perscampagne!
 
Voka Open Bedrijvendag is een belevenis voor jong en oud. Bezoekers komen niet voor het glaasje of het hapje op het einde van je parcours. Ze komen voor de demonstraties, de interactieve proeven, de weetjes. Ze komen voor je verhaal en om bij te leren, om te ontdekken en om verrast te worden door wat er zich achter jouw schermen allemaal afspeelt. Ze wandelen als ware ambassadeurs weer buiten, en zo is één ding zeker: Voka Open Bedrijvendag geeft je imago, zij het als werkgever, als buurman of als producent, sowieso een ferme boost!
 
ZIJ ZIJN OVERTUIGD!
 

Employer branding

ONTDEK DE JOB VAN JE LEVEN!
Voka Open Bedrijvendag is niet alleen een uitgelezen kans om bedrijven achter de schermen te ontdekken, voelen en proeven, het is ook de grootste jobbeurs van het jaar: een unieke opportuniteit om jouw toekomstige job te ontdekken, al eens uit te proberen, je toekomstige collega’s aan het werk te zien, de sfeer op te snuiven, en dat geheel vrijblijvend. Fiere medewerkers staan een hele dag in de spotlights en zo voel je meteen het effect op de team spirit! Bovendien biedt geen enkel ander evenement de mogelijkheid aan potentiële medewerkers om zoveel bedrijven op een anonieme en vrijblijvende manier te ontdekken. Grijp dus je kans en ga op Voka Open Bedrijvendag op pad voor de job van je dromen. Misschien ben je helemaal niet op zoek, maar bots je toch op een onweerstaanbare uitdaging? Misschien leer je nieuwe sectoren en beroepen kennen waar je nog helemaal niets van af wist? Laat je leiden en verleiden en duik binnenkort in een nieuw jobavontuur bij het bedrijf dat bij jou past!
 
 
DE IDEALE REKRUTERINGSTOOL
 
Ben je op zoek naar nieuwe werkkrachten en wens je je vacatures op een originele manier in de kijker te plaatsen? Wens je óók mensen te bereiken die misschien helemaal niet op zoek zijn maar toch overdonderd raken door je bedrijf? Wil je je als werkgever profileren in eigen regio of ver daarbuiten? Wens je je eigen werknemers extra te motiveren?
 
Rekruteren via Voka Open Bedrijvendag is een slimme zet. Geïnteresseerden kunnen je bedrijf namelijk op een heel anonieme en vrijblijvende manier ontdekken. Ze ontdekken wat je doet, wat de jobinhoud is, wie de toekomstige collega’s zijn en hoe de sfeer zit; allemaal essentiële factoren
om te beslissen of je ergens wel of niet aan de slag wil. Je eigen medewerkers zijn jouw ambassadeurs. 

Daarnaast bereik je op Voka Open Bedrijvendag niet alleen werkzoekenden. Je bereikt óók mensen die misschien helemaal niet op zoek zijn, maar toch overdonderd geraken door je bedrijf. Je bereikt ook andere mensen die gaan rondvertellen hoe tof jouw bedrijf wel lijkt om in te werken. Je bereik wordt met andere woorden veel groter dan het bereik dat je met een jobadvertentie behaalt.
 
 
“KANDIDATEN ZIJN NIET OP ZOEK NAAR EEN VACATURE, WEL NAAR EEN PERSOONLIJKE MATCH”
 

Imago

Wil je een positief gevoel creëren bij het grote publiek wanneer ze jouw bedrijfsnaam horen of lezen? 
 
Een sterk imago zorgt voor goede relaties met jouw klanten, toekomstige klanten en leveranciers.
Wil je aan de omgeving laten zien welke maatregelen je hebt getroffen op vlak van veiligheid, milieu, geluid, werkgelegenheid,….Of ben je druk bezig om alle vooroordelen over je sector / bedrijf weg te werken?
 
Bovendien wordt het imago van je bedrijf meegenomen in ons mediaplatform. Zowel online en offline krijgt jouw bedrijf een ongeziene visibiliteit bij het grote publiek!

Feest

Elke reden is goed genoeg om enthousiast feest te vieren. Heb je een nieuw gebouw? Of ben je trots op je nieuwe afdeling? Ben je op het moment gekomen om een jubileum te vieren? Wil je wel een belangrijke innovatie in de kijker plaatsen? Een generatiewissel binnen het familiebedrijf?
Of heb je gewoon zin om je medewerkers extra in de bloemetjes te zetten. Met een deelname aan Voka Open Bedrijvendag bereik je zeker en vast je doel en meer!

Product in de kijker

Ben je vastberaden om de naam van je bedrijf en je merknaam ‘top of mind’ te maken? Wens je meer naamsbekendheid te genereren buiten je eigen buurt en klantenbestand om nieuwe klanten of partners aan te trekken? Ben je dolgelukkig indien je verkoopcijfer een ferme boost krijgt? Misschien ben je op een moment gekomen om een nieuw product te lanceren?

Virtueel 360°

In het kader van de digitale transformatie zijn we ter gelegenheid van de 30e verjaardag van Voka Open Bedrijvendag ook op de virtuele kar gesprongen. Je kan nu tal van Vlaamse bedrijven 365 dagen, 24 op 7 bezoeken via virtuele rondleidingen. Een aanvullend alternatief voor iedereen die zijn honger naar bedrijfscultuur wenst te stillen. Zonder aanschuiven, zonder drukte. Voor de kop koffie moet je wel zelf zorgen.

Zin om zelf op virtuele ontdekking te gaan? Klik hier.

 

Contact

Zin gekregen om mee op de kar te springen van Voka Open Bedrijvendag, maar zit je nog met enkele vragen? Contacteer ons via dit formulier en wij helpen je graag verder. Ben je overtuigd en wens je je in te schrijven? Dat kan via dit formulier. Wij nemen binnen de week contact met je op.