Terug naar overzicht

NIEUW: met je bedrijfsvideo op openbedrijvendagvirtueel.be!

Deelnemen met Voka Open Bedrijvendag was nog nooit zo voordelig! Voor slechts 2999€ neem je digitaal deel, ongeacht de grootte van je bedrijf !

Ben jij vandaag op zoek naar dé manier om je bedrijf, je medewerkers, openstaande vacatures, je dienst en/of product in de kijker te zetten en je verkoop een boost te geven? Dan is digitaal deelnemen bij Voka Open Bedrijvendag dé oplossing.
Volledig op maat van jouw bedrijf, jouw wensen en noden leggen we jouw verhaal vast in een 3min. video. Je bedrijf zoals het is, wat de bezoeker wil zien. We verspreiden jouw video en content via ons virtueel platform www.openbedrijvendagvirtueel.be gedurende een volledig jaar en je surft mee op onze grootse mediacampagne in aanloop naar zondag 3 oktober 2021.

WAT KRIJG JE?

=> Bedrijfs-promotievideo (max. 3 minuten) - 2 uur opname ter plaatse+ montage + 1 correctieronde + ondertiteling

=> WWW.OPENBEDRIJVENDAGVIRTUEEL.BE : video wordt geüpload in ons platform gedurende 1 jaar

=> 360° MEDIACAMPAGNE : Om de buitenwereld op de hoogte te brengen van Voka Open Bedrijvendag en de deelnemende bedrijven voor te stellen zetten we een grootse mediacampagne op met een mooi campagnebeeld. Dit campagnebeeld zal ingezet worden in eigen media, radio- en televisie, print & online en een uitgekiende perscampagne.

Heb je al een bedrijfsvideo? Laat het ons weten en we kijken wat er mogelijk is. 

Vraag vandaag je offerte nog aan