Op zondag 1 oktober 2023 je dienst in de kijker plaatsen? Dat kan!

Politiezones, brandweerkazernes, onderwijsinstellingen krijgen dankzij onze voordeeltarieven voor een fysieke deelname een mooie kans om ook in het Voka Open Bedrijvendag avontuur te stappen. Wil je met een andere dienst binnen je gemeente of stad deelnemen, bijvoorbeeld de sportdienst, de dienst cultuur of de bibliotheek? Ook hiervoor hebben we een gunstige formule bedacht. 

Vraag vandaag nog je offerte aan!

Lokale overheidsdiensten

Het stadhuis, containerpark, cultureel centrum, de bibliotheek, technische dienst,... Het zijn allemaal lokale overheidsdiensten waarmee mensen dagdagelijks in contact komen. Weten ze echter wat er achter de schermen gebeurt? Vaak niet. Op Voka Open Bedrijvendag geven we ook deze diensten de kans om zich voor te stellen aan het grote publiek. Een stads- of gemeentedienst kan deelnemen aan het tarief van een bedrijf met 1 tot en met 5 werknemers, net zoals de politie of brandweer. Het allerlaagste tarief dus. Gebruik deelnamecode 'Dienst' bij fysieke inschrijving om het voordeel te genieten.

Politie en brandweer

Politiezones en brandweerkazernes stappen graag in het Voka Open Bedrijvendag avontuur. Een blik werpen achter de schermen van dergelijke instellingen doe je dan ook niet elke dag! Een rondje in de tuimelwagen, de hogedrukslang bedienen, meerijden met de brandweerwagen of spectaculaire demonstraties aanschouwen, het is de moeite waard. Politie- of brandweerkorpsen die ook graag mee de deuren openen op Voka Open Bedrijvendag, genieten een voordeeltarief. Ondanks het hoge aantal korpsleden, kunnen zij deelnemen in categorie 1 (bedrijven met 1 tot en met 5 werknemers). Het allerlaagste tarief dus. Gebruik deelnamecode 'Politie' of 'Brandweer' bij fysieke inschrijving.

 

Scholen

Heel wat universiteiten, hogescholen en middelbare scholen namen al deel aan Voka Open Bedrijvendag! We verlagen de drempel om van dichtbij kennis te maken met het studieaanbod en de toekomstmogelijkheden van bepaalde richtingen. Scholen kunnen deelnemen aan de prijs die bedrijven met 6 tot en met 50 werknemers betalen. Vermeld deelnamecode 'School' bij fysieke inschrijving.