VIRTUEEL deelnemen: het hele jaar door op ons virtueel platform

Actie: 10% korting!

Voka Open Bedrijvendag vervult vanaf nu 365 dagen, 7 dagen op 7, 24 uur op 24, haar missie: het ondernemerschap, ondernemingen, ondernemers en alle fiere medewerkers in de kijker zetten & dichter bij het grote publiek brengen! Naast onze social media kanalen kan je nu op elk momentwaar dan ook, virtueel bedrijven bezoeken. Een aanvullend alternatief voor iedereen die zijn honger naar bedrijfscultuur wenst te stillen. Zonder aanschuiven, zonder drukte. Voor de kop koffie moet je wel zelf zorgen.

Meer weten?

FYSIEK deelnemen: de 1e zondag van oktober je deuren opstellen voor het publiek

Actie: 10% korting!

Deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober 2022 betekent dat je voor één prijs een all-in pakket ontvangt met daarin advies en ondersteuning, organisatie - en promotiematerialen om je deelname kenbaar te maken en als kers op de taart een uitgekiende campagne in pers en media. We reiken je alle middelen aan om van deze dag een boeiende belevenis te maken voor je bedrijf, je medewerkers en de bezoekers. Ontdek wat er allemaal in het deelnamepakket schuilt.

Meer weten?

Gunstige prijzen voor Voka-leden

Als Voka-lid geniet je van een bijzonder voordeeltarief op een fysieke deelname aan Voka Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober 2022. Vanaf 15% tot wel 30% korting op de initiële tarieven. 

Informatie/offerte aanvragen

Starters

Voka Open Bedrijvendag geeft starters graag een duwtje in de rug. Is je bedrijf jonger dan 3 jaar? Dan kan je maximaal 3 keer op rij voordelig deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober 2022. Bekijk de voorwaarden.

Voorwaarden

Ziekenhuizen, woonzorginstellingen en sociale economie

Ziekenhuizen zijn steevast grote publiekstrekkers op Voka Open Bedrijvendag. De tarieven voor een fysieke deelname aan Voka Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober 2022 worden berekend op basis van het aantal werknemers, maar voor de grotere instellingen hebben we de prijzen bevroren tot een lagere prijscategorie. Woonzorgcentra genieten gelijkaardige voordeeltarieven, en ook voor bedrijven uit de sociale economie werd een speciale formule ontwikkeld.

Voorwaarden

Politie, brandweer, scholen en overheidsdiensten

Politiezones, brandweerkazernes en onderwijsinstellingen krijgen dankzij onze voordeeltarieven een mooie kans om ook in het fysieke Voka Open Bedrijvendag avontuur te stappen op zondag 2 oktober 2022. Wil je met een andere dienst binnen je gemeente of stad deelnemen, bijvoorbeeld de sportdienst, de dienst cultuur of de bibliotheek? Dan hebben we ook voor hen een gunstige formule bedacht.

Voorwaarden

Voorstel op maat

Overweeg je om met verschillende sites deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag? Wil je met verschillende bedrijven binnen een bedrijvencentrum deelnemen? Heb je een ander probleem? Contacteer ons via info@openbedrijvendag.be voor een voorstel op maat van jouw bedrijf.

Contacteer ons