Wat krijg ik en wat betaal ik ervoor?

Deelnemen aan Open Bedrijvendag betekent dat je voor één prijs een all-in pakket ontvangt met daarin advies en begeleiding, promotieartikelen, flyers en andere drukwerken, met daarbovenop een uitgekiende campagne in pers en media. We reiken je alle middelen aan om van deze dag een boeiende belevenis te maken voor je bedrijf, je medewerkers en de bezoekers. Ontdek wat er allemaal in het deelnamepakket schuilt.

Deelnamepakket

Gunstige prijzen voor Voka-leden

Ben je lid van Voka? Dan geniet je een bijzonder voordeeltarief.

Voorwaarden

Starters

Voka Open Bedrijvendag geeft starters graag een duwtje in de rug. Is je bedrijf jonger dan 3 jaar? Dan kan je maximaal 3 keer op rij voordelig deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag. Bekijk de voorwaarden.

Voorwaarden

Ziekenhuizen, woonzorginstellingen en sociale economie

Ziekenhuizen zijn steevast grote publiekstrekkers op Voka Open Bedrijvendag. De tarieven voor deelname aan Open Bedrijvendag worden berekend op basis van het aantal werknemers, maar voor de grotere instellingen hebben we de prijzen bevroren tot een lagere prijscategorie. Woonzorgcentra genieten gelijkaardige voordeeltarieven, en ook voor bedrijven uit de sociale economie werd een speciale formule ontwikkeld.

Voorwaarden

Politie, brandweer, scholen en overheidsdiensten

Politiezones, brandweerkazernes en onderwijsinstellingen krijgen dankzij onze voordeeltarieven een mooie kans om ook in het Open Bedrijvendag avontuur te stappen. Wil je met een andere dienst binnen je gemeente of stad deelnemen, bijvoorbeeld de sportdienst, de dienst cultuur of de bibliotheek? Dan hebben we ook voor hen een gunstige formule bedacht.

Voorwaarden

Voorstel op maat

Overweeg je om met verschillende sites deel te nemen op Voka Open Bedrijvendag? Wil je met verschillende bedrijven binnen een bedrijvencentrum deelnemen? Heb je een ander issue? Contacteer ons dan via info@openbedrijvendag.be voor een voorstel op maat van jouw bedrijf.

Contacteer ons